Tarjei Jensen Bech

3.kandidat fylkestinget Troms og Finnmark

Bli kjent med Tarjei

Tarjei Jensen Bech er 27 år og kommer fra Hammerfest. Han er fylkesvaraordfører i Finnmark og stiller til valg som fylkesvaraordfører i Troms og Finnmark.

Dette vil Tarjei jobbe for

Tarjei brenner for at alle skal ha like muligheter til å lykkes og at vi tar ansvar for hverandre. Vi lever ikke av andres arbeid, men av hverandre arbeid. Derfor trenger folk i nord en trygg jobb å til om morgenen. Jobbene skal skape varige verdier og velferd, samt må vi skape nye spennende jobber for unge slik at flere bosetter seg i den nordlige delen av landet. 

Han vil jobbe for sterkere verdiskapning i nord. For å skape et sterkere fellesskap trenger vi å skape varige verdier som gir ringvirkninger i lokalsamfunnet i hele nord. Det er viktig at ressursene vi har fordeles og utnytter i nord, og at varige verdier skapes og blir igjen i nord.

Tarjei vil jobbe for at vi skaper nye og spennende arbeidsplasser. For å skape et sterkere fellesskap trenger vi at folk har en jobb å gå til. Vi må utnytte ressursene vi har i nord til å skape trygge og gode arbeidsplasser.

Alle elevene skal også ha en god skole å gå på. Derfor er det viktig at vi skaper en skole hvor vi ser alle. Hvor alle har like muligheter til å fullføre uavhengig av hvor du kommer fra eller hvilken bakgrunn du har. En desentralisert skolestruktur som tar distrikt og by sine behov i lag. Hvor vi også øker gjennomføringen i den videregående skolen i nord. Det må til for at vi skal lykkes i framtiden.  

Funfact om Tarjei

Norges største Karpe fan og fantastisk til å lage hjemmelaget Bearnaisesaus

tarjei