Ledig stilling som fylkessekretær i Finnmark

Vår fylkessekretær gjennom mange år skal over i nye arbeidsoppgaver og vi søker derfor etter ny fylkessekretær for snarlig tiltredelse. Fylkespartikontoret holder til i Vadsø, men vi er villig til å se på plassering av arbeidssted. Fylkessekretæren skal sammen med tillitsvalgte og ansatte arbeide for å nå våre politiske og organisatoriske mål.

original_1478638247_122462

Vi ønsker søkere med:

· bred erfaring fra politisk og organisatorisk arbeid

· god skriftlig og muntlig framstillingsevne

· god kjennskap til arbeiderbevegelsens organisasjoner

· gode lederegenskaper

Det stilles krav til åpenhet, lojalitet og gode samarbeidsevner. Kunnskap om organisasjonsutvikling, budsjettarbeid, økonomirutiner og informasjon/kommunikasjonsarbeid er ønskelig. Stillingen medfører stor reisevirksomhet, og vi forutsetter at den som ansettes disponerer egen bil.

Vi kan tilby:

· en utfordrende jobb

· interessante arbeidsoppgaver

· spennende politisk miljø

· gode forsikringsordninger

Stillingen lønnes etter overenskomsten mellom Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening og Handel og Kontor i Norge, AAF/HK ltr.56-ltr.67 (fra kr.504.380,- til kr 612.740,- pr. år) avhengig av ansiennitet. Kvinner oppfordres til å søke.

Søknaden sendes på e-post til: Arbeiderpartiet, v/Tone Hemli - [email protected]

Søknadsfrist er 23. august 2016.

Spørsmål kan rettes til Kristine Nordenson Kallset, Arbeiderpartiet sentralt, tlf. 24 14 40 00 eller leder for Finnmark Arbeiderparti, Ingalill Olsen, mobil 414 38 120