Nestleder

Sigurd Kvammen Rafaelsen

Sigurd Kvammen Rafaelsen, 3.kandidat for Finnmark Arbeiderparti. Jeg er født og oppvokst i Sør-Varanger, men bor nå i Kjøllefjord og er ordfører i Lebesby kommune. Lidenskapelig rød både i politikken og i fotballen.

Sigurd Kvammen Rafaelsen

Jeg stiller til valg for Arbeiderpartiet fordi jeg tror på en sterk velferdsstat, med gode offentlige tjenester til alle. Der vi har et organisert arbeidsliv og der vi kan utnytte mulighetene som skapes av naturressursene vi har tilgjengelig rundt oss. De naturgitte fordelene våre må også skape verdier lokalt, og vi må merke at ressursene er rett utenfor stuedøren vår.

Å utjevne de sosiale forskjellene i landet er noe som engasjerer meg mye. Det skal ikke være størrelsen på lommeboken din som gjelder om barna dine skal få en god oppvekst, eller om besteforeldrene dine får en god alderdom. Vi skal ha gode, offentlige tjenester for alle!

Det beste med å bo i Finnmark er friheten vi har, og den gode oppveksten som barna mine får ved å bo i en liten Finnmarksbygd. I tillegg er det utrolig kort mellom ildsjelene, og alltid godt vær ;)